10 dolog szerelemről/randizásról..


Sziasztok! 
Valentin nap alkalmából - igaz, 6 napja volt :D és egyáltalán nem szeretem a Valentin napot - összeszedtem 10 dolgot, amit megtanultam a szerelemmel/randizással kapcsolatban. Persze nem mondanám, hogy ez a téma a szakterületem, de azt a kis tapasztalatot, amit szereztem szívesen megosztanám veletek. Akik olvassák Tiffany oldalát - Link - azok láthatták, hogy Tiffanynak írtam kritikát az oldaláról. Ma Tiffany megemlített az oldalán, aminek nagyon örülök!! :) Ma még írok az oldalra, most már aktívabb leszek, de nem rakok ki naponta bejegyzést, max 2 naponta. Kérlek titeket, ha olvassátok az oldalam, írjátok le chatben vagy kommentben, hogy:
-mennyire hasznosak a tippek;
-hogyan tetszik a desing;
-ha szeretnétek megtudni rólam valamit;
-ha van egy jó sztoritok, amit beküldenétek;
-és, hogy mennyire tetszik a blog.



1. Ne öltözz ki túlságosan az első randira. Ha mondjuk felveszel egy szűk, kivágott, rövid ruhát csak, hogy lenyűgözd a fiút, könnyen lehet, hogy olyanokat fog gondolni, ami tőled távol áll.
Szóval ne rakd ki egyből mindened.

2. Ha jeleket küldözgetsz egy fiúnak és ő nem reagál rá, az nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem veszi észre. Lehet, hogy direkt hagyja figyelmen kívül. Szóval ha azt látod, hogy ignorálja a közeledésed, hagyd a fenébe.

3. Néha ha egy srácnak mélyen a szemébe nézel és szépen mosolyogsz hozzá, az elegendő lehet, hogy felkeltsd a figyelmét.

4.  Ha úgy érzed, hogy alakul köztetek valami, ne úgy  állj hozzá, hogy "á, úgyse lesz semmi", mert lehet, hogy azért nem lesz.

5. Valamint, ennek az ellentéte is igaz. Úgyse állj hozzá, hogy "tuti összefogunk jönni", mert ez esetben könnyen csalódhatsz. Remélni persze szabad, csak ne bízd el magad.

6. Mindegy mennyire voltál oda a srácért, amint szakítotok nem fogod érteni, hogy mégis mit láttál benne.

7. Ha bezárkózol a világodba nem fog eljönni érted a szőke herceg. Mindig légy nyitott a külvilágra, ne félj új helyekre eljutni, új embereket megismerni.

8.  SOHA ne azért változtass meg valamit magadon, hogy imponálj valakinek. A legfontosabb, hogy te jól érezd magad a bőrödben.

9. Ha összejössz a kiszemelteddel az nem azt jelenti, hogy onnantól zökkenőmentes lesz minden. Az csak a filmekben van. A valóságba egy párkapcsolatért is sokat kell tenni, hogy működjön.

10. Nagy közhely, de igaz, hogy az idő minden sebre gyógyír. Ha összetörték a szíved, fájhat, de pár hét/hónap és túl leszel rajta, még ha nem is érzed úgy.


Ölel:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések